
انا عملت التورتة في قالب مستطيل كبير
مقادير:
10 بيضات
2كوب دقيق
2كوب سكر ناعم
كيس بكنج بودر
فانليا
معلقة كبير محسن كيك
ذرة ملح
الطريقة:
- انا كنت شرحتها قبل كدةالزيادة ان احنا هانحط المحسن مع الصفار و نضربة كوبس لحد ما يدوبو الباقي خطوات الكيكة الاسفنجية اللي شرحنها قبل كدة
- بعد ما تخبر هانطلعها ونحطها في التلاجة لو التورتة عانعملها في نفس اليوم منسقيهاش لو هانزينها تاني يوم نسقيها اني يوم بالقطر وحبة عصيرو نريحا في التلاجة ربع ساعة
- هانقطعها بالشكل دة و نلزق الزعانف بالكريمة و نعمل كيم شانتية و نزود علية لون برتقاني و جزء نحط علية كاكاو و جزء يبقى كريمة بيضاء و الف هنا و عافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق