الأحد، 17 يناير 2010

تشيز كيك بالفراولة



المقادير:
كيك سويسرول
3 باكو جيلي فراولة
2 دريم ويب
قشطة
8 قطع كيري
نص كوب لبن مثلج
سكر حسب الرغبة
الطريقة:

  1. هانعمل الجيلي بس 3 باكو هاندوبهم عالنار في 3 ماية بس و نحط حوالي 3م سكر
  2. ياريت تكون الكيري بدرجو حرارة الغرفة عشان متتكتلش
  3. هانعمل السويسرول هاقول طريقتها للمش عارفها :( 3 بيض و فانليا- تلات اربع كوب سكر-تلات اربع كوب دقيق و معلقتين نشا -م ص بكنيج بودر وذرة ملح) هانضربهم و نجيب صينية المقاس الاكبر من الصينية اللي هانعمل فيها تشيز كيك و ندهنها زيت و نحط ورقة زبدة و نحط الخليط والفرن يكون عالي لمدة ربع ساعة.
  4. نشيل الورقة ونحطها في الصينية و نسقيها بحبة قطر (ماء=سكر+ لمونة عالنار) نحطها في التلاجة
  5. في الخلاط نحط كيري + علية قشطة + دريم ويب +اللبن +2كوب من الجيلي ونحطها عالكيكية ونحطها في الفريزر لحد ما تمسك نختبرها بالضغط عالوسط لو لسة سايلة سبيها حبة
  6. نحط كوب الجيلي اللي فاضل و بالهنا و الشفى

ليست هناك تعليقات:

Related Posts with Thumbnails