الأحد، 17 يناير 2010

تشيز كيك بالشوكولاتة


انا كنت هاموت و اعملها تجديد بس بجد طعمها مختلف و كمان جامدةةةةةةةةةةةةةةة
احلى من اللي بالفراولة
المقادير:
كيك سويسرول بالشكولاتة ( زي اللي بالفانيليا و نزرد معلقتين كاكاو)
جيلاتينة
كوب عصير برتقال فريش (او اي عصير عندك)
2 كيس دريم ويب
8 كيري (انا عملها بالريكوتا او القريش مخلوطة بالكيري)
قشطة
كوب لبن
معلقة كبيرة كاكاو
للزينة : صوص شوكولاتة ( شوكلاتة خام نسايحها + زبدة + لبن او فريش كريم ) و فرمسيلا ملونة
الطريقة:
  1. كان عندي عصير برتقان فريش اطفالي محبهوش حليتة بالسكر و صفيتة كويس و حطيتة عالنار و دوبت فية الجيلاتينة بعد ما نقعتها ربع ساعه في ماية ساقعة
  2. نعمل السويسرول بالشوكولاتة و بعدين نسقية و نحطها في التلاجة
  3. نحط في الخلا ط الجبنة واللبن و الدريم ويب والقشطة و جيلي البرتقال و معلقة الكاكاو و نحط الخليط عالكيك لحد ما يمسك و يجمد
و نعمل صوص الشوكولاته و لما يبرد نحطة و نرش الفرمسيلا و تقطعية و تنزل الشوكولاتة عالجناب وااااااااااااو بجد فظيعة
و الف الهنا اتفضلوا معايا

ليست هناك تعليقات:

Related Posts with Thumbnails