
المقادير من فتافيت و انا جربتها:
كيس جيلي و معلقتين سكر كبار
معلقتين نشا
نص لتر لبن
معلقتين ونص كاستر
كيكة سويسرول
وحبة عصير او قطر او مربي ندوبها ي حية ماية (من عندي دي )
الطريقة:
انت ممكن تعمليها باي كيك او اي بواقي كيك عندك بس انا مكنش عندي و طريقة السويسرول مش بتاخد معايا وقت خالص
- انا عملت الاول الجيلي عادي بطريقتنا و حطيت علية السكر و نشا هيا عملته كدة في فتافيت لحد ما تقل و حطيتة في طبق و رشيت عالى وشة حبة سكر عشان ميعملش طبقة من فوق و حطيتة في التلاجة
- عملت الكاستر و سيبته يتقل شوية زيادة و حطيتة بردة في طبق ورشيت على السكرو في التلاجة عالطول
- بدات اعمل السويسرول بالطريقة المعتادة بس انا عملت نص المقادير و حطيتها في صينية وسط
- خلصت بعد ربع ساعة شيلتها و قطعتها مكعبات وبدات اعمل الكبايات
- بسقى الكيك في العصير و احطة في الكباية
- وبعدين الكاستر و بعدين الجيلي و فراولة قطع لو عندك
- كريمة لو عايزة و بعدين كيك وكاستر و جيلي و كريمة
- لحد ما تملي الكاس او الكباية اللي عندك
هناك تعليقان (2):
فكرة حلوة و سهلة تسلمي على الوصفة
نهارك سعيد
ربنا يكرمك و ياريت جربيها و قوليلي
إرسال تعليق