الاثنين، 15 يونيو 2009

مربى الفراولة تحفة ولا اسهل من كدة

المقادير:
كيلو فراولة
125 ج سكر
عصير لمونة
نص جيلاتينة
الطريقة:
نضع الفراولة منزوعة الاعناق في صينية و نضع عليها السكر و توضع في التلاجة من نص ساعة ل 24 ساعة
ثم تعصر باليد جيدا و توضع على النار عند الغيان نضع عصير الليمونة و عندما يتقل المزيج نطفي النار و تعبأ في البرطمنات

هناك تعليق واحد:

المحبة في الله ندى يقول...

معلش نسيت اصل الجيلاتينة دي حسب الرغبة يعني لو معندكيش مش مشكلة و لو عندك فكيها و حطيها عليها
بتدي لامعة بس.

Related Posts with Thumbnails