الأحد، 12 يوليو 2009

الايس كريم البيتي و لا اروع من كدة


انا عملتة في قالب مستطيل عشان اقطعة زي الكاساتا فبل كدة كنت عملت كدا نوع و حطتهم طبقات و لما اتقطع كان شكلة حلو قوي و ممكن تعملية في علبة و تخدي منة بمعلقة الايس كريم ونقدمة مع صوص كراميل او صوص شوكلاتة
الطريقة:
كوب و نص سكر
كوب ونص ماء
عصير لمونة
4 مانجات
كيس دريم ويب
بياض بيضة مضروب كويس جدا شبة المارينج
بشر شوكلاتة للتزيين
الطريقة:
هانحط الماية والسكر مع بعض على النار و بعد الغليان هانحط اللمونة و نسيبهم عشر دقائق
نترك الخليط يبرد تماما و بعدين هانحطة في الخلاط و نقطع علية المانجة و بعدين نصفية و نحطة في الفريزر و كل ماتجمد الطروف نقلبة لحد ما يبقى شبة التلج المتكسر و نضيف علية الكريم شانتيى المضروب و المارينج بردة و نقلب كويس و نحطة في الفريز طول الليل و نقلبة و نزينة ببشر الشوكولاتة.
و بالهنا و العافية

ليست هناك تعليقات:

Related Posts with Thumbnails