
المقادير:
3 حبات بطاطس مسلوقة 75%
جبنة جودة مقطعة مكعبات
دقيق
بيض+لبن
بقسماط
الطريقة:
البطاطس تسلق في 45 دقيقية ,معني 75% انها اتسلقت نص ساعة
تهرس البطاطس ويضاف اليها ملح و فلفل و زعتر و تشكل دوائر
نضع في داخل كل كور قطعة جبنة جودة و تكور مرة اخري
تغمس في الدقيق و البيض و البقسماط
و تحمر
و بالهتا و العافية
3 حبات بطاطس مسلوقة 75%
جبنة جودة مقطعة مكعبات
دقيق
بيض+لبن
بقسماط
الطريقة:
البطاطس تسلق في 45 دقيقية ,معني 75% انها اتسلقت نص ساعة
تهرس البطاطس ويضاف اليها ملح و فلفل و زعتر و تشكل دوائر
نضع في داخل كل كور قطعة جبنة جودة و تكور مرة اخري
تغمس في الدقيق و البيض و البقسماط
و تحمر
و بالهتا و العافية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق