الأحد، 5 يوليو 2009

شوربة البكلويز البورسعيدية


اللمقادير:
نص كيلو بكلويز(جندوفلي)
3 فصوص ثوم
بصلة متوسطة
ملح و فلفلو كمون و شطة و حنزبيل
الطريقة:
نغسل البكلويز كويس تحت ماء جاري بالمصفي عشان ننزل الرمل
نفرم التوم و نحط علية البهارات كلها و نشوجة في زبدة و زيت و نحط علية البكلويز و البصلة و تكون سليمة هيا بتشيل الزفارة بسو لما يتفتح كلة نغطية بالمية و يغلي لمدة ربع ساعةو نقدم الشوربة لوحدها و هو لوحدة و الف هنا

هناك تعليقان (2):

HVAC Technician يقول...

تسلم إيدك. ابراهيم.. من بورسعيد

HVAC Technician يقول...
أزال المؤلف هذا التعليق.
Related Posts with Thumbnails