
اللمقادير:
نص كيلو بكلويز(جندوفلي)
3 فصوص ثوم
بصلة متوسطة
ملح و فلفلو كمون و شطة و حنزبيل
الطريقة:
نغسل البكلويز كويس تحت ماء جاري بالمصفي عشان ننزل الرمل
نفرم التوم و نحط علية البهارات كلها و نشوجة في زبدة و زيت و نحط علية البكلويز و البصلة و تكون سليمة هيا بتشيل الزفارة بسو لما يتفتح كلة نغطية بالمية و يغلي لمدة ربع ساعةو نقدم الشوربة لوحدها و هو لوحدة و الف هنا
نص كيلو بكلويز(جندوفلي)
3 فصوص ثوم
بصلة متوسطة
ملح و فلفلو كمون و شطة و حنزبيل
الطريقة:
نغسل البكلويز كويس تحت ماء جاري بالمصفي عشان ننزل الرمل
نفرم التوم و نحط علية البهارات كلها و نشوجة في زبدة و زيت و نحط علية البكلويز و البصلة و تكون سليمة هيا بتشيل الزفارة بسو لما يتفتح كلة نغطية بالمية و يغلي لمدة ربع ساعةو نقدم الشوربة لوحدها و هو لوحدة و الف هنا
هناك تعليقان (2):
تسلم إيدك. ابراهيم.. من بورسعيد
إرسال تعليق