المقادير:
4 كوب دقيق
4 كوب دقيق
كيس نيدو
نص كوب سكر
ربع كوب زيت
م و نص بكنيج بودر
م كبيرة خميرة
عصير لمونتين
5 ج محسن خبز
كوب ماء دافئ
قالب زبدة 350 ج
الطريقة:
كوب الماء الدافئ نضيف علية م كبيرة سكر و الخميرة و نسيبة يتفاعل لمدة ربع ساعة بعد كدة هانحط علية الزيت و السكرو اللمون
ننخل المقادير الجافة مع بعض و نضيفها حبة حبة مع التقليب المستمر لحد لما متلزقش في ايدك و تتخمر ساعة و بعدين نفردها
و نفرد على نصها الزبدة اللي لسة خارجة من التلاجة

نص كوب سكر
ربع كوب زيت
م و نص بكنيج بودر
م كبيرة خميرة
عصير لمونتين
5 ج محسن خبز
كوب ماء دافئ
قالب زبدة 350 ج
الطريقة:
كوب الماء الدافئ نضيف علية م كبيرة سكر و الخميرة و نسيبة يتفاعل لمدة ربع ساعة بعد كدة هانحط علية الزيت و السكرو اللمون
ننخل المقادير الجافة مع بعض و نضيفها حبة حبة مع التقليب المستمر لحد لما متلزقش في ايدك و تتخمر ساعة و بعدين نفردها
و نفرد على نصها الزبدة اللي لسة خارجة من التلاجة

و نفردها و نطويها بنفس الشكل
تريح في التلاجة ساعة هانعمل نفس العملية 6 مرات علشان تعمل الطبقات زي الملفاي و بين كل مره تريح ساعة و لو خرجت منها الزبدة مش مشكلة رشي دقيق و كملي عادي و لازم تكون الرخامة ساقعة يعني ابقى مرري قوقيها كيس تلج
تريح في التلاجة ساعة هانعمل نفس العملية 6 مرات علشان تعمل الطبقات زي الملفاي و بين كل مره تريح ساعة و لو خرجت منها الزبدة مش مشكلة رشي دقيق و كملي عادي و لازم تكون الرخامة ساقعة يعني ابقى مرري قوقيها كيس تلج
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق