كان نفسي اعملة من زماااااااان بس مكنش عندي كورن سيرب بس لقيت ام عزيزان في موقع لكي عاملاة من غيرة ربنا يكرمها بس طبعا كان ليا اضافتي الخاصة كنت مرة شفت موقع اجنبي عملة ببياض البيض و دة اللي انا زودتة و نجح الحمد لله يلا على الطريقة
المقادير:
3 جيلاتين ورق
كوب ماء
كوب سكر بودرة
تلات اربع كوب شيرة او كورن سيرب
ذرة ملح و فانيليا
2 بياض بيض م ص لمون م خل
الطريقة:
و الفييييييييييييييين هنا
انا استعملت الجلاتين الورق لانة هو اللي كان عندي عامة انا هاسبلكوا رابط طريقة ام عزيزان لليحب يعملة
http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=496714
3 جيلاتين ورق
كوب ماء
كوب سكر بودرة
تلات اربع كوب شيرة او كورن سيرب
ذرة ملح و فانيليا
2 بياض بيض م ص لمون م خل
الطريقة:
- هاننقع الجيلاتين الورق في ماية باردة و نعمل الشيرة
- الشيرة: 2 كوب سكر مع كوب ماء علي النار و عند الغليان نضيف عصير لمونة و نسيبة عشر دقائق
- كوب ماء على النار ندوب في الجلاتين و نستمر في التقليب 7 دقائق و بعدين هاضيف علية 3/4 كوب الشيرة هاشيبهم يغلو شوية و اقفل و اسيبة يهدا
- هاضرب بياض البيض و المون و الخل لحد ما يبدا يتماسك و اضيف علية بالراحة الخليط السابق و استمر في الخلط ربع ساعة متواصلة على اعلى سرعة وبعدين هاضيف كباية السكر المطحون و استمر في الخفق كمان 5 دقائق لحد ما يتقل خالص
- اجيب صينية بايركس ادهنها زيت و ابطنها بالنشا المخلوط بالسكر المطحون و احط الخليط فيها و ارش على الوجة نشا
و الفييييييييييييييين هنا
انا استعملت الجلاتين الورق لانة هو اللي كان عندي عامة انا هاسبلكوا رابط طريقة ام عزيزان لليحب يعملة
http://www.lakii.com/vb/showthread.php?t=496714
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق