الأحد، 5 يوليو 2009

صينية السمك

المقادير:
1 سمك موسي
1 سمك فيلية
1 استاكوزا
طماطم مقطعة مكعبات
فلفل اخضر مكعبات
بصل و توم
شبت و بقدونس و كرفس مقطع صغير
مايونيز
الطريقة :
يتبل السمك بالملح و الفلفل و الكمون و شوح في زبدة و زيت و يوع في طبق
نشيل كيس الرمل من الاستاكوزا و نشوحها بردة
في مقلاية نشوح البصل و التوم و الفلفل و البقدو نس و الكرفس و اخرحاجة الطماطم و رشة خل ولمون
نحط الخلطة دي في صينية و فو قها السمك و الاستاكوزا و فوقم المايونيز و نحطها في الفرن و لما يستوي السمك نحطها تحت الشواية
تاخد لون بس و ياريت تجربوها تحفة فعلا
انا عملتها من غير استاكوزا

ليست هناك تعليقات:

Related Posts with Thumbnails