المقادير:
ارز بالشعرية
كوب عدس اسود مسلوق و مغسول
نص كيس مكورنة عقل صغيرة مسلوق
توم و صلصة و طماطم معصورة
بصل مقطع شرائح
خل و ملح وفلفل وكمون و كسبرة ومعلقة نشا
الطريقة:
هانعمل الصلصة نحط التوم و الكسبرة و الكمون مع زبدة على النار و نطفية بالخل و الطماطم المعصور و نحط معلقتين صلصة عشان تتقل و نتبلها باالملح و الفلفل و لما تتسبك نقفل عليها
البصل هانحط علية ملح كمون و نشا و نقلبة كويس نقلية في زيت سخن هايطلع مقرمش زي بتاع المطاعم
في كل طبق هانحط الرز والمكرونة و العدس و نحط علية الصلصة و نزينة بالبصل
و الف هنا و عافية
هناك تعليق واحد:
yasalam
i made it today for lunch
& it 's so delicious
you've got a different way from chahira
i'm going to try your recipe too
touria
إرسال تعليق